Hiccup, you're a bitch

Jag kommer snart börja grina? ORKAR INTE HICKA MER!
 

Imagine all the people

Sol, blå himmel och värme över Göteborg idag. Som jag saknat det! Har varit ledig hela dagen och varvat att ligga ute på gården och läsa med att kolla universitetets studenthemsida för resultat på senaste tentan. 
 
Har fnulat runt i smålockigt hår jag inte orkat reda ut, slapp klänning och inget smink hela dagen. Ni vet, sånt man gör när det är sommarlov.
 
 

Midsummer, love

Min midsommarhelg har varit väldigt fin, trots att vädret varit ostadigt. Jag fick fira tillsammans med mina fina från småstaden och bästa Göteborgskillen och hans vänner ute på en idyllisk ö här ute på västkusten. Efter att ha gjort kransar och ätit midsommarlunch här hemma i lägenheten tog vi båten ut till ön och åt sillmiddag, sjöng snapsvisor, försökte lära en engelskman säga "nära skjuter ingen hare" utan att uttala hare som hora, gick till ett båthus där vi dansade till gamla dängor, satt på båtarna och drack och slutligen somnade vi där i båtarna och havet (och alkoholen?) vaggade oss till sömns.
 
Dagen efter var solig och vi åt frukost och tog en promenad på ön innan vi la oss på båten för att sola. Låg där ett  bra tag och pratade om allt och ingenting, och senare åkte vi iväg till Marstrand. Åt fish and chips, drack ännu mer i båtarna, blev populära på grund av en jägermaskin, klättrade upp för berg och utforskade en fästning och till slut somnade vi tätt, tätt, tätt.
 
Jag saknar redan tjejerna från småstaden. Kom ner igen? Okej?
 
 
 
Har noll bilder än. Men jag hade på mig den här.

Friday meet butterflies, butterflies meet friday

Jag längtar till fredag. Så sinnessjukt mycket längtar jag till på fredag. Blir liksom pirrig när jag tänker på det, som att fredag vore min älskare.


I love you guys, I really do.

Nu i juni har varje helg varit fullbokad med besök från min hemstad. Denna helg var min bror och hans flickvän här (vilket inte gjorde något alls eftersom de lämnade parmaskinka, finkorv, goda ostar, blommor och jordgubbar åt oss. Kom gärna igen!), förra helgen var min familj här (vilket inte gjorde något alls eftersom de lämnade en hel massa bröd och frukost och luftmadrasser och tavlor åt oss. Kom gärna igen!) och redan nu på torsdag kommer mina vänner för att fira midsommar här (vilket inte gör något alls eftersom jag är säker på att de lämnar något som är väldigt, väldigt fint här... hehe).

I alla fall. Jag älskar att de jag älskar kommer hit och hälsar på, men hörrni? Kan ni inte sprida ut er lite nästa gång? Hinner ju knappt andas.


Pustar ut i soffan.

Taking care of the household, entertaining our guests

Sent igår mötte jag upp min bror och hans flickvän på tågstationen. I natt har de hållt mig sällskap eftersom Göteborgskillen är iväg och cyklar runt Vättern. Nu är de iväg och undersöker staden medan jag intagit soffan, ser ut på molnen och dricker en kopp varm choklad. Ikväll är det femkamp på Liseberg med jobbet, ska vinna allt!


Sweden

Äh. Vem bryr sig om fotbollsEM egentligen? ...

You old, you free

I full färd med att sjunga nationalsången. Heja Sverige!




I sure do love football

Det bästa med fotbollsEM är att jag vet exakt var jag har Göteborgskillen. I soffan.

:)

We bought some new things

Finn 3 nya saker på denna bild (rätt svar under bilden):


Rätt svar: fjärilstavlan, trollsländetavlan och skalbaggetavlan. Bra jobbat! Min hand och toppen på mitt huvud har ju faktiskt funnit i 21 och ett halvt år.
Nu blir det svårare, hitta tre nya saker på den här bilden också:



Nåå?

I never thought life would be this sweet, it got me cheesing from cheek to cheek

Igår, efter ett snuskigt svettigt gympass, åkte jag och Göteborgskillen iväg till St. Jörgens spa för att utnyttja min julklapp. Vi låg i olika bastur med tusen funktioner, smörjde in oss med enbärskrämer, duschade i tropisk dusch, simmade i utepoolen, åt äpplen och drack te, skrubbades, låg på en vaggande säng till båda nästan somnade och jag tror aldrig jag varit så ren och avslappnad som då.

... Sen åkte vi till byggaffären och köpte lister och våra porer fylldes med damm.


Bästa torsdagen! Vi köpte liksom ett olivträd, en zinkhink, hittade en perfekt tavla till vardagsrummet och när vi kom hem bakade jag bröd och sen beställde vi kinamat för båda var så utmattade att vi bara låg på soffan och pratade om vilken underbar dag vi haft och hur möra vi var i kroppen.
Och idag kommer min familj ner hit till Göteborg!


I would like to take my little man and keep him in my pocket. If my pocket also contained a liquor store.

Alltså, Göteborgskillen kom hem med en flaska vin så jag kan bli full redan på förfesten hos klasskompis. Och han erbjöd sig att hämta mig på natten.

Sambostatus: tuggummitänderna är fullt blottade.


Time for summer

Imorgon klockan 18.30 får jag sommarlov. Hur jag ska fira? Vad kul att du frågade!

Tisdag: Studentbilliga drinkar och klackarna i taket.
Onsdag: Sovmorgon!
Torsdag: Utnyttja min julklapp och gå på spa.
Fredag: Mama, papa och lil brotha' kommer! (och jobba, men äh, det pratar vi tyst om).

Saturday dream

Hörde att det regnar uppe i stockholmstrakterna. HAHAHAHA!

..............

....................

.............................

Närå. Ville bara säga att här är det sol. Bästkusten.
Snart blir det räkmacka till middag och jag har förberett chokladpudding till efterrätt. Drömlördag.


Dance pause

Dansa pausa spelas på radion och till och mina kryddor i fönstret gungar med i melodin. Jag har just bakat tre sorters kakor som jag lagt i min karusellburk jag fått från mamma, i går bakade jag kärleksmums och i förrgår havreflarn - denna bakmani.
Idag har jag haft mitt sista seminarium och om fyra dagar har jag sommarlov. Det är första juni.


RSS 2.0