Spring jerks

 
Det sägs att våren kommit till Göteborg och kanske, kanske, kanske är det sant för jag och Göteborgsbästis hade uppknäppta jackor på väg hem från gymmet idag. Med lätta steg och skratt bubblandes i bröstet öppnar jag nu upp mig för våren - min hatårstid. Jag ska försöka att inte känna ilska för alla idioter som går med för tunna jackor och ballerinaskor medan snön fortfarande ligger kvar i skuggorna. Jag ska försöka att inte knyta näven i fickan när människor demonstrativt sätter sig på uteserveringarna trots svinkalla vindar eftersom "det är ju faktiskt en vårmånad nu". I år ska jag försöka njuta av våren. I min vinterjacka. 
 
 
 

This awesome thing called life!

 
Jag mest hänger med mina pluggböcker nu för tiden. Tänker på hur lyckligt lottad jag är som har vänner som kommer över på middag, klasskompisar att planera after schoolöl med, Göteborgskillen som jag somnar med varje natt och min fina småstadsfamilj som finns så nära i hjärtat.
 
 
 

Hello little town of mine

Imorgon efter skolan sätter jag mig på tåget tillsammans med Göteborgskillen och favoritkompisen (och alla andra som bokat biljett). Destination småstaden! Det ska bli så otroligt roligt och skönt att få komma iväg till mamma och pappas hus en långhelg efter sjukt intensiva veckor. Ska bli så kul att få ta med kompis (som aldrig åkt tunnelbana i huvudstaden...) upp, krama på mamma och pappa och träffa alla vännerna uppe i norr.
 
Men först: veckans sista jobbpass.

Cutie!

Dör sötdöden lite.
 

RSS 2.0