Come on baby, light my fire

Ut och titta på er majbrasa ni, jag hoppar i jacuzzin!


I'm so happy I'm so glad that i've got you

Har gått runt med ett konstant pirr i magen i flera dagar. Det är bara två veckor kvar. Inte nästa torsdag, men torsdagen efter det kommer min göteborgskille upp! Jag är så otroligt förväntansfull att jag knappt kan formulera en mening.

Har saknat honom så mycket att jag ibland inte vetat var jag ska ta vägen. Men kom igen, 14 dagar! Det är ingenting då man räknat ner från 45.


I'm a part-timer!

Idag har jag skrivit på kontrakt för fast anställning på jobbet.

Hur det känns? Jävligt skönt!




Rainbow


What a wonderful day!

Det är soligt, jag är kär och huvudvärken som borde infinna sig har inte besökt mitt huvud, trots att jag förtjänar den efter att ha spenderat alldeles för många hundralappar på krogen igår.

Snart bär det av till parken för att möta upp några vänner. Vilken underbar dag det är!


Like anyone else

Med trött huvud och onda fötter efter timmar på dansgolvet i natt har jag och min bror suttit och pusslat ihop ledtrådar till våra påskägg. Nu då vi hittat dem har jag placerat mig i sängen igen. Sjukt vad skönt det är att ha en ledig helg som människor med 9-5jobb!


Fan vad påsk det är


Easter

Imorgon ska vi vara påskkärringar på jobbet. Alla som jobbar är över 18 och vi har valt det själva. Folk ska sätta fjädrar i håret och en har till och med sagt att hon ska ha små prydnadskycklingar i håret.

... Jag håller mig till eyelinerfräknar.

Guilty

Idag fyller mamma år. Till efterrätt bjöds det på cheesecake och blåbär. Jag gick loss på blåbären medan de andra tog för sig av kakan.
Det syns vem som åt vad nu.


Go to hell

Tanken var att få upp alla utemöbler idag, så jag släpade upp åtta stolar och ett litet bord på altanen. Sen skulle jag ta grillen. Efter tio svettiga minuter fick jag ge upp innan jag kastade pittgrillen åt helvete av frustration.

Så, med irritationstårar i ögonen gick jag in. Nu äter jag ett äpple och stirrar förbannat på grillen som står på gräsmattan nedanför altantrappan. Jag tror den ler.


Do you remember the game "snake" in your cell?


Cartoons


WHATTTAAAAAA

Igår
Arbete: Jobbade
Himlen: Blå
Temperatur: 16+

Idag
Arbete: Ledig
Himlen: Mulet
Temperatur: 2+

FUCK YOU, GUD!!!

Lovely girls

Mina tjejer och jag var kulturella igår och var iväg på fotoutställning. Åt sushilunch och tog en promenad i huvudstaden. Solen sken och det var över 10 plusgrader. Solglasögonen var på och jag var så nöjd med livet.


"I miss you" would be such an obvious line. But I do.

Idag spänner varenda liten cell i kroppen av saknad. Plågar mig själv med nedstämda låtar om olycklig kärlek och är mest ensam i världen.

Efter en löprunda som skulle rensa min hjärna har jag placerat mig i sängen med tre karameller. Planerar att stanna här.


Love could be football

Idag spelar AIK första matchen för året. Det är derby mot Djurgården. Jag och en vän ska skrika oss hesa på norra.
Det ska bli underbart!

I love money

4669 kronor tillbaka. Gotta love skatteverket.


RSS 2.0