My boyfriend's the best

Jag har fått världens finaste halsband. VÄRLDENS finaste halsband. Är otroligt glad och kommer ha på mig det varje dag så alla ska kunna säga "åh, vad fint ditt halsband är!" och jag svara "Jaa... min pojkvän gav mig det".


Happy birthday dear Johanna, Happy birthday to me

Idag blir jag en tant med bara ett år kvar av tonåren. Eftersom jag tycker det här är jobbigt bävar jag för min 30årskris när jag sitter ensam i ett hus utan barn och man och sjunger för mig själv och mina trehundra katter som skiter över hela golvet. Vi får väl se hur det går, eller om jag helt enkelt slutar att fylla år efter 20.
Grattis till mig i alla fall.


One

Sjöng otroligt vackert "ja må han leva" för pojkvännen i morse och slängde upp paket på sängen så han kunde öppna. Sen somnade vi om och efter det har dagen bestått av att glo tv, halvsova, kramas och boxas till jag fick en snyting på näsan.
Senare ikväll kommer farbror på middag till familjen och vi ska äta oss mätta på ägg, skinka, prinskorv, köttbullar, potatis och sill igen. OCH hörrni, bara en dag kvar nu.


Two

God jul! Har faktiskt hunnit ifall med julstämningen och nu känns det riktigt bra att få käka skinka och lägga klappar under granen. Senare kommer släkt och då blir det hundra kilo mat, åtta kilo godis och massor av julklappar att öppna.


Three

Är verkligen inne på slutspurten nu. En dag till julafton, två dagar till födelsedag för killerillen och bara tre dagar kvar till till the big happening!
Men nu är det dags att känna in julaftonen med bingolotter och halvsomna framför teven.


Four

Efter tusen "Gooooood jul!" är jag färdig med jobbet före julen, känns riktigt skönt. Imorgon får det bli klä julgran, äta knäck, tjuva på julskinkan, se på uppesittarkvällen och göra alla prejulthings. Snart kommer killen och till dess ska jag ha hunnit städa undan på rummet... vi får se hur det går.


Five

Är verkligen inte van vid att jobba... Det är kaos i skallen, men imorgon kör jag igen. Tjohej!


Six

Dags att springa ner i duschen innan det är dags att åka iväg till mormor och morfar för att fira morfars födelsedag. De kallar det att de ska bjuda på middag, fast klockan bara kommer vara två...


Seven

Man mår som man borde idag, men det hindrar mig inte för att springa ut den här natten också. En vecka kvar nu.


Eight

Med åtta dagar kvar laddar jag upp med fest för en nybliven 18åring. Guida bästa kompis lillesyster på krogen.


Nine

...och en vecka till jul.


Ten

Nu är det dags att börja räkna ner. Ropen skalla, tio dagar kvar åt alla!


Bang, bang, my baby shot me down

När jag nyser, vilket jag gör otroligt mycket nu, låter det som jag skjuter missiler ur näsan. Piaoh, Piaoh.

Jeans, t-shirt, socks.. and... the other sock?

Jag kanske inte ska bli stylist...



Kiss me and you'll get a calender

Jag tror jag är en ganska bra flickvän, i alla fall ibland. Igår köpte jag hem en chokladkalender och julmust till pojkvännen. Bättre sent än aldrig.
Som tack fick jag pussar och kli på ryggen, det tyckte jag om.

Hey there, boyfriend. You'll never know what I've done!

När killen är borta dansar flickvännen på bordet.




I wanna do bad things to you




RSS 2.0