16:50. Done.

Nämen! Här sitter jag i peacetröja och skriver min första hemtenta för att bli socionom i Göteborgskillens föräldrahem där jag kommer bo i 2,5 vecka. Är ungefär tredubbelt så glad som på bilden för att äntligen ha skrivit klart och förstått (...hoppas jag) tentans första fråga.

Jabba dabba doo!


No.

Citat Björn Ranelid
Jag har i svensk press blivit sämre behandlad än terroristen och massmördaren Anders Behring Breivik.

Masterbrain!

Göteborgskillen har bestämt att det är pluggtid nu, fram till 13.00. EH jaha?! Jag har lagt upp alla mina böcker och antecknat lite. Föga anar han att jag sitter på facebook istället.

Masterbrain!

Det blev den bilden det blev. Vill inte röja min position.

Confessions of a Shopaholic

Hade någon timme över mellan redovisning i skolan och lunch med Göteborgskillen och hans klasskompisar, så jag tänkte gå ner på stan och kanske köpa en tröja.

Kom hem med ett wii.
Jahapp.

I'm a happy, happy girl in a happy, happy world

Idag lever jag i något slags lyckorus. Är så fruktansvärt spattig i kroppen av glädje att jag inte riktig vet hur det ska komma ur mig.

Är så otroligt glad över min utbildning, de 9 underbara i min grupp, alla fina diskussioner vi har, min fantastiska pojkvän, ett regnigt Göteborg och över hela min framtid just nu.
Ser allt på rosa moln. Och det är så galet härligt!


Lycklig tjej. Så himla lycklig tjej.

A good night


She's back!

Åh, nu har jag hållt denna hemlighet hemlig länge nog! BÄSTA TJEJEN ÄR TILLBAKA FRÅN ASIEN!

Hur glad jag är för det? Jo - den lilla gospelkören sjunger ett medley i min hjärna och jag gungar gärna med till tonerna.

This crazy smile I'm wearing

Om en månad har vi lägenhetsnycklarna i handen vid den här tiden. Blir lite spattig när jag tänker på det. Lite så jag vill ta ett segervarv runt huset i trosorna och tröjan jag sitter i och bara skrika rakt ut. Runt, runt, runt.

Det tänker jag inte göra. Så kul ska inte grannarna ha. Nöjer mig med att sitta här och le fånigt.

Happy birthday, my soulmate!

Idag fyller människan som fyller mitt hjärta till bristningsgränsen med kärlek år. Grattis Göteborgskillen! Jag älskar dig.


I've got the answer

Ni undrar hur en Göteborgskatt ser ut? Jag har svaret.


Happy birthday little brother, I miss you!

Idag önskar jag mig från soffan i Göteborg till gatorna i London. Inte bara för alla affärer och mysiga promenaders skull, utan allra mest för att min lillebror bor där och han fyller 20 år idag.
Min fina lillebror. Vad jag saknar dig!

How can we do this and then go home and fall asleep?

Vad jag gör istället för att skriva här i bloggen? Jo, jag tänker. Och känner. Läser lite. Och tänker på det jag läst lite till. Sen får jag en klump i magen eftersom det jag läser är om hur barn blir sexuellt utnyttjade av sina föräldrar. Och så tänker jag att människor är bland det värsta som finns. Sen läser jag det här. Och efter att jag läst det tänker jag att jag verkligen tänker rätt.


On our way home

Vi har varit i småstaden över helgen. Packat ner livet i lådor inför flytten. Nu sladdar vi hemåt i en överfylld bil och ska stanna någonstans på vägen och fira Göteborgskillens farfar som fyller 80 år. Jag har mörka ringar under ögonen, blåmärken i pannan och flygigt hår. Inte riktigt rätt dag att presentera sig för hela släkten kanske.

Det är tre timmar till vi ska stanna. Jag är jävulskt kissnödig.

Oh my god, oh my god what a beautiful surprise

Var inne på min småstadsväns blogg och såg denna faktaruta som hittats i lokaltidningen. Blev lite smått svettig om handflatorna över att jag och Göteborgskillen ska upp dit i helgen. Göteborgskillen får köra!


RSS 2.0