Hi there, do you remember what I look like?

Nu har jag varit borta så länge att ni knappt minns hur jag ser ut, antar jag. Så - här är jag. Trött efter en proppad dag med lägenhetsvisning (mystiskt, va?), tvättning, städning, diskning, pussning, kramning, sovmorgning, försök-att-få-internet-att-fungera-ordentligting och HELVETE-VARFÖR-VILL-TEKNIKHELVETET-JÄVLA-HELVETE-PISSKIT-FUNKA-DÅ-FÖR-FANing.


Trött chey.
Och ja, tänk er! Nu har min läpp formats så for life. Skumt va. Heehhehh. Måste vara storstadsluften. Ehhhee.


Soon I will see you again, Primark

Det går bra här nu. Hade ett mindre åh-herregud-vad-fan-har-jag-gjortgråt i tisdags när jag kommit hem till Göteborg igen från småstaden, men det har ordnat upp sig nu. Mamma, pappa och lillebror kommer ner om några veckor och om mindre än en månad åker jag och Göteborgskillen till London(!!!).
Jag längtar. Jättemycket. Primark, här kommer jag!

I'm alive

Jag har fortfarande inget internet hemma i mitt lilla place (hat till tele2), men nu när jag varit uppe i småstaden och kramats med min familj och vänner och länsat kylskåpet på godsaker har jag passat på att ta igen all internetkontakt på facebook och mail.

Så, bloggen förblir död till de skickar mig ett mobilt bredband som fungerar denna gång. Men jag lever, och jag har en telefon som det både går att smsa och ringa till, och är inte det, det viktigaste?


RSS 2.0