One year

I ett år har jag lyckats undanhålla mina onda sidor och fått killen att stanna hos mig.

Här är tre knep.
1. Om han säger "har jag berättat om..." säg ALLTID ja och nämn gärna att det var spännande.
2. Låt honom se på sina tvprogram trots att det är fjärde gången ni ser den där jävla naturmänniskan hitta den okända apan i bergen.
3. Istället för att skrika när du blir sur - slå honom i magen. Han tror ändå bara du skämtar och då blir det inte bråk.

Borde kanske bli relationsexpert?




Money, money, money

Jobbet ringde och bad mig vara den fantastiska kassörska jag är imorgon, så det blir ingen riktigt ledig dag. Får ta igen det ikväll och under förmiddagen imorgon.
Det betyder pengar, vilket betyder spendera (eller spara till semestern...) vilket i sin tur ger en glad Johanna hela nästa lön. Bättre än en fredag!

Friday!

Den här veckan har varit tung. Tack och lov är det bara en dag kvar med föreläsning och sen kan jag ligga i sängen med choklad, en bra bok och killen som kliar mig på ryggen.

Jag längtar redan efter fredag.


I love the sebastians

Har dragit tummen ur röven och laddat in bilderna från kameran till datorn. Här är de superläckra tröjorna fyra tjejer komma glida runt i.




Rudolf the reed nose reindeer

Det måste vara något fel. Man kan inte vara så här trött hela tiden...
Det värsta med att vara trött och mig är att få en röd näsa. Fyllenäsa. Hungrig, trött och Johanna, grattis! Du har vunnit en Rudolfnäsa.

The presents

Ska möta upp mamma och fixa lite mat åt oss. Thai I think.

Idag kom presenterna till tjejerna. Brevbäraren måste tycka jag är världens jobbigaste tjej som alltid är hemma när han ringer på och säger "Det här paketet är för stort för brevlådan... igen". Kanske ska ge honom en present nästa gång.


Too much information?

Idag har jag kissat mer än en elefant.

Come on baby light my fire








Smell my tasty belly

Matkontakt:
Jordgubbar och yoghurt till frukost.

Salami- och briemacka under en fruktansvärt lång lunch mellan föreläsningar på universitetet. Dock med trevligt sällskap.

Semlor på UNGmötet för att kunna ordna olika gräddiga sporter. Ett bandyslag resulterade i grädde över väggar och tak.

Jellybellys, ivrigt smakande av hela familjen. En blandning av smörpopcorn, stark kanel, jordgubbscheesecake och andra konstiga smaker finns i min mage.

Tunnbrödsrulle framför teven. Hejandes på skidtjejerna. Jag tror det var just det hejande som tog Kalla över mållinjen med bäst tid. Ett OSguld till Sverige!


Lovers

Jag gav killen pinnar och must, han gav mig jordgubbar. Haha, kärlek att veta vad den andra tycker om?

I'm no romantic

Något med den här dagen får mig att bli den mest oromantiska tjejen i världen. Plötsligt är allt gulligull i mig som bortblåst.
Ge killen extra pussar? Nej.
Skicka ett gulligt sms? Nej.
Ge honom rosor? Nej.
Kanske ringa och berätta hur fin han är och hur glad jag är att jag har honom? Nej.
Bjuda honom på middag? Nej.

Inte ett jävla skit. Varför är en sån bra kille tillsammans med en sån skittjej?

You're my best friends

Jag blev kanske lite väl exalterad över att få träffa mina bästa vänner... Kanske hade drycken jag drack något med det att göra också.




Feed me, girls

Ska alldeles strax möta upp mina bästa vänner för att handla mat. Vi ska laga vår mästarrätt tillsammans och förhoppningsvis skratta ihjäl oss under kvällen medan vi skakar rumpa.
Jag övar redan nu på att töja munnen så jag kan proppa in mer i munnen.


Code red!

Ska snart trycka i mig mängder av potatisgratäng. Men varför blir min näsa alltid så röd när jag är trött?

Happy birthday, dear brother

Klockan sju klev vi upp och sjöng för brorsan. Jag hade låtit mamma slå in min present i rosa papper för att han skulle bli extra glad över att det fanns något så fantastiskt i en sånt tjejfärgspaket. Jag vet inte om jag lyckades, han är väldigt duktig på att fejka "ååh, vad fin!".
Pappa var däremot sämre på att fejka. När brorsan frågade om de hade bråttom till jobbet förstod mamma att man ska hålla masken, le och avfärda frågan, medan pappa svarade "Ja, jo... faktiskt".

Sen gick han ner och tryckte i sig tre mackor, så det var nog inte allt för bråttom.

Blondes have more fun

Bästaste sötvännen var här idag och ordnade mitt hår från katastrof under tiden vi pratade i munnen på varandra. Som vanligt. Och som vanligt lika härligt.

Imorgon blir min bror 18 år och jag ska sjunga halsen av mig när jag lämnar över mitt paket.


It's much too quiet in here

Det är fruktansvärt tyst när man är ensam. På grund av ensamheten hängde jag mig fast runt killens hals när han pussade mig hejdå... Han stack i alla fall.

Pratar med en av mina bästa vänner och försöker inbilla mig att hon är i rummet. Så ensamheten blir lite mindre ensam.


I love

...Dolph Lundgren. Ledsen, killen.

Typical swedish

Melodifestivalen:
Har konstaterat att Dolph låter exakt som Buzz i Toy Story


Next week: Shake that butt

Eftersom helgen känns så mycket längre om man gör något någorlunda vettigt på fredagskvällen tvingade jag grabben att ringa sin vän och flickvän (vännens flickvän, alltså) för att komma över på spel.
Jag vann första spelet, men det enda killen kommer ihåg är hans vinst i yatzy.

Nu är jag hos mor och far och har hjälpt brorsan att möblera om. Bjudit på godis och semlor har jag gjort också... som tack för det ska jag tydligen dammsuga.

...Låter verkligen som en pensionär. Nästa helg ska vi alla ut och skaka rumpa.


How nice do they want me to be?

Jag blev alldeles ställd när de ringde från företaget jag sökt jobb på och bad mig komma på intervju. Vad fan har man på sig? Vad säger man? Exakt HUR trevlig ska man vara?

Jag trodde de redan fyllt alla platser de hade att fylla, eftersom anställningsdatumet var för ett tag sen. Vad hände nu då?


Viva españa!

Biljetterna är bokade. Jag, killen och brorsans kompis. Tio dagar i den spanska solen.
Är ungefär såhär glad nu.


I love you, work

YES. Ringde jobbet och fick ledigt de två veckorna vi har huset i Spanien i sommar. Bara sådär "javisst ska du få ledigt för att åka bort!". Tack älskade chef!

Nu är det bara för oss att boka biljetter och skutta runt i huset av lycka.

RSS 2.0