Recent life

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello there sunshine!

Hallå där solen och vad trevligt att du besökt Göteborg dagen då jag är ledig från jobbet! Äntligen får vi chansen att umgås.
 
 
 

Picture 15722

 
 
 
 
 

Got a secret, can you keep it? Swear this one you'll save! Better lock it, in your pocket - Taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said. Cause two can keep a secret... if one of them is dead.

Åh, jag är så himla dålig på att hålla spännande saker hemliga. Det spritter i hela kroppen för jag så gärna vill berätta (eller är det energidrycken jag nyss hällde i mig som verkar?). Men nej. Lite till får jag hålla ut.
 
 

This amazing land they call america

Det är för mig helt obegripligt att det faktiskt bara var strax över en vecka sen vi kom hem från USA. Tänk att jag fick spendera två veckor i ett nytt land med den bästa människan jag känner. Tänk att vi gick på New Yorks gator, att vi såg frihetsgudinnan, att vi höll varandra i hand medan vi såg skylinen torna upp sig bakom båten vi tog. Att vi besökte piren med karusellerna i Santa Monica, att vi var på disney och universals, att vi faktiskt vann pengar i Las Vegas. Tänk att ett land kan bjuda på både storstad, sol, bad, stora vägar och äventyr.
 
Jag längtar redan till nästa semester.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0