Jizz in my pants

Slog på stort och köpte en långklänning idag. När jag ändå var igång med att spendera pengar köpte jag en kesella också. OCH en läkerolask.

SPENDERARBYXAN PÅ!

More of this

Mötte upp några vänner och stack ner till parken för att spendera kvällen på filtar i gräset och med kubbspel och amerikansk fotbollskastning. Känns skönt spontant att det plötsligt kryllade av vänner och vänners vänner och alla bara finns där och är glada.

På vägen hem fastnade vi i hamnen, just utanför replokalerna. En väns ex och några andra vänskapligt kända ansikten stod utanför och spelade på dragspel, banjo, gitarr och trummor. Vi klappade, sjöng med och önskade låtar till myggorna åt upp oss.

Fler såna här fina kvällar önskar jag mig i sommar.


I suck

En jag kände blev misshandlad till döds förra helgen. Igår var det minnescermoni för honom och jag klarade inte av att gå.

Känner mig usel.


Hysterical

Jag tror jag dör av skratt.


They call me...

Två sorters småkakor senare: De kallar mig för kakmästarinnan.


I love him

I takt med att tåget rörde sig mot huvudstaden igår sjönk mitt hjärta som en sten. Jag har verkligen blivit kär i hela Göteborg, och inte minst i killen som bor i staden. Killen som får mitt hjärta att bubbla över och världen att gunga. Han har fått mig mer förälskad än jag någonsin varit och jag svävar som på moln då jag ser hans namn i mobildisplayen och får höra hans röst och fina ord. Han får min mage att bli pirrigt stolt då han pussar min panna och håller min hand bland sina vänner så alla kan se. Han får min hjärna ur balans då den fylls av upplevelser och vackra saker han ger mig.

Jag älskar att jag får dela livet med honom och att han ger mig så fantastiska saker att sakna då jag ligger ensam här utanför huvudstaden och längtar söderut i landet.
Jag älskar hela honom.


I don't know if I can

Mmmm, hur fan ska jag komma ur sängen före sju imorgon?


Thing I should do

Efter en galen dag på jobbet har jag krypit ner i sängen med min nya favorittröja som luktar göteborgskille. Finns massor av borden denna kväll; borde packa, borde städa, borde ordna med scheman, borde sova tidigt.

Jag väljer att skjuta upp allt till morgondagen.


This crazy world we live in

Ensam igen... I två dagar innan jag sticker iväg till göteborgskillen och vidare till Malmö och Danmark.

Finally!

Idag kommer han äntligen, min fina göteborgskille! Fram till att jag ska möta upp honom på tågstationen ikväll ska jag längta, längta, längta och dammsuga.


Typiskt att inte kunna sova av pirr dagen man ska vara snyggast.


Me neither

Ser ni någon utväxt? Inte jag heller!




Can I even call it tanned?

Igår mötte jag upp mina favorittjejer och tog en fika på uteserveringen till caféet vi alltid fikar på, fikade det vi alltid fikar och pratade om det vi alltid pratar om. Efter fikat vinkade vi av en av favorittjejerna och vi andra fortsatte hem till mig för att spendera resten av dagen i trädgården iklädda bikini.

Man kan säga att jag blev lite röd, ja.


Blood on my shirt

Jag och lillebror stack ner till blodbussen och fyllde i papper. De tömde mig på några rör blod och jag snodde med mig en vattenflaska. Första steget mot att bli odödlig!


It's time to say goodbye

Tja utväxt, snart är du borta!


CRAZY LOVE!

Är så otroligt lyckligt lottad som har min göteborgskille. Inte nog med att det bara är elva (ELVA!!!) dagar kvar till han kommer upp till mig, nu ska vi ner till Malmö och bo på hotell där över en helg i slutet av maj.

Jag är så kär att det pyser hjärtan ur alla porer i min kropp.


RSS 2.0