Graduation

Idag får jag vara student. IGEN! Vi som gick ut förra året som jobbar på tidningen ska skriva ihop några tips till årets studenter.
På med mössan, vitt linne och iväg till redaktionen!


Älskar denna bild. Jag är kvinnan med de gudomliga armmusklerna.

Som jag grinat! Har sett i am sam och näst...

sp_a0617 (MMS)

Som jag grinat! Har sett i am sam och nästan dött av vattenbrist för allt gått åt till tårar.


Oh frog

"Oj vad rufsig Johanna var i håret, hon måste ha lekt vilt" tänker ni när ni ser bilden under.
"Oj vad rufsig Johanna var i håret, hon måste ha... lekt vilt..." tänker ni om det varit en bild på mig som 19åring.


My life

Mitt härliga liv just nu:

Idag
Hjälpa Jonathan på morgonen, kämpa med uppsatsen, trycka i mig någon form av näring, kämpa med uppsatsen, jobba, hem och äta middag, hinna med en promenad med pojkvännen för första gången den här veckan, kämpa med uppsatsen, sova.

Imorgon
Hjälpa Jonathan på morgonen, kämpa med uppsatsen, kämpa med uppsatsen, kämpa med uppsatsen, kämpa med uppsatsen, ha ett liv på kvällen.

Lördag
Upp tidigt, kämpa med uppsatsen, kämpa med uppsatsen, kämpa med uppsatsen.

Söndag
Gratta mamma på mors dag, kämpa med uppsatsen, bli bjuden på födelsedagsmiddag av mormor och morfar, kämpa med uppsatsen.

Måndag
Panikskriva klart uppsatsen klockan sju på morgonen, åka till Karlaplan och lämna in uppsatsen, åka hem, gå till redaktionsmöte och skriva en artikel, förbereda opponering.

Tisdag
Förbereda opponering, läsa uppsats, bygga upp ett tal om uppsats.

Onsdag
Skriva opponering, planera presentation.

Torsdag
Åka in skittidigt till skolan, opponering. Domen. AAHHHHHHHHHHH

Fredag
LEDIG!


Nice life, girlfriend

Att skriva B-uppsats är inte särskilt socialt. Får säga nej till fest, fika, promenader och ett liv. SNART är det ändring, snart är det slut på universitetet!
...Då börjar jag visserligen jobba.

Förlåt, jag älskar er ändå.


Guldfynd i metro "kom ihåg mors dag 30/5!"...

sp_a0967 (MMS)

Guldfynd i metro "kom ihåg mors dag 30/5!". ja, jag kommer ihåg. Men det billigaste i er annons kostar 5.598 kronor. Känns som man missade målgruppen då man annonserar i en tidning som finns vid tunnelbane- och busstrafiken.


Good morning

Hur tidigt jag än går upp är jag alltid skitstressad tio minuter innan jag ska gå. Borde börja gå upp den här tiden istället.

Whattaaaaaa hell?

Tydligen är jag ganska mycket Sverigedemokrat trots att jag tycker invandring berikar Sverige och att papperslösa ska få fri vård. Mitt lilla hjärta som blöder när de stackars papperslösa barnen, som inte aktivt valt att stanna här, får gå snoriga och med hål i tänderna...
Jag förstår inte? På vilka punkter håller jag med SD? Inga alls trodde jag.


You make my heart go giddy up

Igår fick jag rosor av min pojkvän. Bara sådär. Jag älskar honom!


And since that day...


Love, love, love


You're simply the best

Vi satt ute på altanen och åt till jag trodde magen skulle spricka och myggorna äta upp min hals. Mina bästa vänner som jag träffar alldeles för sällan. Jag vet att de finns där. Alltid. Att det efter två veckor utan att höras fortfarande inte är konstigt att ringa och gråta eller skratta hysteriskt i telefonen, de kommer över - mentalt.

Därför sitter jag under filtar och har döda-mygg-tävling med dem medan de pratar om minnen från när jag inte bodde i staden. Därför är jag kvar trots att jag gäspar så käkarna går ur led. Därför retas jag om dialekter, sätt och gamla killar. Därför väntar jag till bilen kommer för att hämta upp en av dem. Därför cyklar jag på skogsvägar utan lampor för att komma hem. För de är mina vänner.


Cyklar iväg på grilling hos en vän med en ...

sp_a0965 (MMS)

Cyklar iväg på grilling hos en vän med en kohage som granne. Hoppas de inte bajsat. Korna alltså.


The good land

Är uppe redan nu, trots att jag inte börjar skolan förrän vid tolv. Killen skulle upp och jag ordnade frukost och var gullig.
Sen är jag ju barnvakt åt BMK (Brorsan med kryckan) också och han var uppe och tryckte i sig smärtstillande så jag kände att vafan, är man uppe är man uppe. Funderar att dra med mig kryckan ut en sväng. Vrålfint väder. Goa landet.



Johanna, you must be the best sister in the world, he said... kind of.

Igår opererades min bror som sagt och hela dagen har jag passat upp på honom (kind of). Hämtade glass, dator, fotat allt blod och var som samlats i bandaget och sådär.
Han har redan blivit ett med kryckan, nyss när en melodispelades stampade han takten med kryckan istället för det friska benet.

You guys don't understand!

Imorgon ska jag in till skolan och få min preliminära B-uppsats opponerad, herreguuuuuuud vad skit jag kommer få ta känner jag nu. Den är långt från färdig och alla ord som skulle behöva förklaras är inte förklarade. Så där kommer jag stå, utlämnad, och ta emot all skit medan jag i huvudet tänker "jävla idiot, du skulle se mitt kladdpapper hemma så fattar du att jag tänkt på det du säger" samtidigt som jag ser ut som på bilden nedan. Precis så ska jag stå, lite universitetscool sådär.


I know a guy

Jag känner en kille som heter Melin i efternamn. Därför tycker jag det är hysteriskt roligt varje gång jag kallar honom för Herr Melin. Hahahahahaha.


My heart is fried

Min bror opererar sig idag. Lilla killen.


Sometimes it's ok to be sad for no reason at all


Nu borde alla vara på råsunda!

sp_a0963 (MMS)

Nu borde alla vara på råsunda!


Där går jag i skolan.

sp_a0961 (MMS)

Där går jag i skolan.


Tekniska museet är guds gåva till barnen

sp_a0958 (MMS)

Tekniska museet är guds gåva till barnen


Going up

I Skellefteå kan man få en tvåa för runt 100.000... Nytt liv?

Plötsligt förstår jag allt det snack om at...

sp_a0954 (MMS)

Plötsligt förstår jag allt det snack om att brolle är sexig...


Red

När jag blir mätt och är trött blir jag röd om näsan. Idag har vi middagsgäster och på bordet dukades det upp potatisgratäng, grillade kycklingfiléer, något nötkött, beasås, vitlökssmör, stor sallad, vin (vilket bidrar ytterligare både till trötthet och rödnäsighet) och gud vet vad. Jag är så mätt att jag la mig i sängen och knäppte upp brallorna för en stund.

Men snart är det påt igen. Efterrätt. Hallon, vaniljglasskulor och varm 70%ig chokladkaka. Killen kommer inte känna igen mig utan undra vad det är för jävla fetto som kommer fram och vill pussas.

Busy time

Här sitter jag och låtsas vara upptagen för att slippa hjälpa till med att hacka lök, duka, plocka fram, skära kött, grilla, skala potatis, göra sallad och städa. Jag tror jag lyckas ganska bra.




Vaknade av att killen tog fram kameran och...

sp_a0952 (MMS)

Vaknade av att killen tog fram kameran och fotograferade mig i sängen. "Den ska heta: varför Johanna tycker det är så varmt på natten? Hon har tagit alla tre täcken".


Don't feel any sorrow for me in Gothenborrow

Dags att glömma matchen som slutade med alldeles för mycket - noll och ta en tur ut. Tur att man har ett döläckert linne som drar blickarna bort från det alldeles för osminkade ansiktet. Kanske kan den störda minen på bilden också rikta blickarna någon annanstans... typ till närmsta psykhem.


Hello me

Sitter vid mammas och pappas dator och hittar massor av gamla bilder. Säg hej till en 15årig Johanna. Med tanställning. Och rött hår. Och ett kilo smink. Ja just det, och grädden.



Today

Gå till buss, kliva på buss, kliva av buss, kliva på ny buss, buss går sönder, kliva av buss, kliva på ytterligare en buss, få reda på att bussen inte går hela vägen, kliva av buss, kliva på tunnelbana, kliva av tunnelbana, kliva på annan tunnelbana, kliva av tunnelbana, gå till skolan. Paus för sittande. Gå till buss, kliva på buss, kliva av buss, kliva på ny buss, kliva av buss, märka skavsår, gå till affären, gå till busstation, kliva på buss, kliva av buss, gå hem.

Typ så lever jag om dagarna.


Mommy, I pooped in my pants... (but I like it).

Ni anar inte hur mycket jag avskydde de här byxorna. Visserligen tycker jag fortfarande det ser ut som man går med en veckas bajs mellan benen, men jise var sköna de är! (Bajspose bild 1).




HAHAHAHAHA

Samma gamla dåliga humor, men vem vill inte bo i kvarteret Muffen?


Did I say something wrong?

Jag: Du får välja film! Men någon lätt, så välj en med färgglad framsida... Orkar inte sätta mig in i någon handling.

Killens förslag:

The Libertine


Uttryckte jag mig oklart, eller?

Asses in cars

Sitter här och väntar på att killen ska bli färdig i duschen så vi kan ta våra arslen (och resterande delar av kroppen), placera oss i bilen och åka till huvudstaden för lite shopping.
Första helgen på evigheter ingen av oss behöver tokplugga. Universitetsförhållanden är hårda.

Man får alltid vänta på tunnelbanan när ma...

sp_a0948 (MMS)

Man får alltid vänta på tunnelbanan när man vill hem...


Criminal my minds

...Tenta imorgon var det, ja. Måste ha dödslängtan.

Nuuuuuuuuuu fortsätta se på Criminal Minds. Måste vara det allra coolaste programmet! De lyckats liksom alltid, inga snesteg. WOHYEAH!

Jag vill gå på gymnasiet igen...

sp_a0426 (MMS)

Jag vill gå på gymnasiet igen...


Summer sun

Jag längtar utomlands! Att min bror är i London på klassresa gör inte saken bättre...
Jaha, här sitter man och enda sommarkänslan är att det inte snöar.


You can do it, honey!

Såg igenom min gamla blogg och hittade den här riktigt gamla bilden på mig och en liten herre som lär sig att gå.


Find the thing missing: tan.

Har man gjort 33 av 46 instuderingsfrågor får man sluta för dagen och prova lite nya kläder. Kanske med lite brunare ben?


Oh my god.

MEN GUUUD JAAAAAAAAAAA, jag SKA börja plugga. Sluta tjata!
Shit. Ibland måste man säga ifrån liksom.


Who's the bad girl now, mommy?


Stressar till teven med en snortung väska ...

sp_a0943 (MMS)

Stressar till teven med en snortung väska över axeln! The things i do for you, maria montazami!


Mom, take a chillpill


Vote yes.

Kanske kan det vara så att min dåliga humor gör sig påmind nu när jag börjar bli så trött att ögonen snart går i kors, men är inte gruppen "Full och full, man kan väl ramla" på Facebook otroligt rolig?

The boys don't care if you're sober

Jag ska vakna utvilad tänkte jag och gick hem nykter igår. Hon ska vakna dödstrött tänkte killen och snarkade som ett sågverk hela natten.

Mörka ringar under ögonen är det nya svarta?


Och här avslutas en grym kväll med tjejmid...

sp_a0933 (MMS)

Och här avslutas en grym kväll med tjejmiddag, dricka och massa nytt och gammalt folk. Lite för tidigt med killen i köket som ordnar mat. Ska samla kraft och borsta tänderna nu...


RSS 2.0