I've got friends who la, la, lie

Kan man lita på att det är sant om en mytoman säger att han är mytoman?

Check it

Någon läkare som kan berätta för mig vad det är jag har i halsen och varför knölarna på min hals gör ont och är mer svullna än vad de brukar vara?


Deadman told me where I am to hide

Igår var jag och såg Walking with dinosaurs med mina bästa vänner. Där satt vi och wow:ade och åt godis ikapp med femåringarna. Det gjorde mig ingenting, för jag såg mer på dinosarna än på barnen.

Över mig satt en utveckligsstörd som råkade hälla popcorn över mig. Jag trodde hon skulle säga förlåt, men allt hon sa var "Åh nej, nu finns det inga popcorn kvar!" och jag fick nästan lite dåligt samvete, trots att det inte var mitt fel.

Det var superhäftigt och som kontrast till det har jag fått svullna halsmandlar. Jag tror Gud känner att han måste balansera min lycka med lite sjukdom. Igen.


Shoop-shoop, Shoop-shoop, Shoop-shoop

Jag har superfula strumpor. De är verkligen så äckligt fula att jag nästan skäms över att ha dem på mig, men ändå tycker det är jätteroligt att ta av mig skorna och se alla människors miner. När de glor på strumporna och inte vet vad de ska säga känner jag mig på något sätt nöjd över att jag lyckats få dem att tystna över ett par strumpor.


RSS 2.0