Home sweet home



Hit får ni komma och hälsa på i mars, FÖR JAG OCH GÖTEBORGSKILLEN HAR KÖPT LÄGENHET!

Wiooiihhh!

Jetsetter

Åh! Som jag är ute och flänger. I helgen kom jag och Göteborgskillen hem från London och biljetter för nästan en vecka i småstaden under jul är bokade och som det ser ut nu kommer jag komma upp en helg i början av december!

Som jag saknar lukten av en nygödslad åker! (...eller?)


Chorus of angels

Jag ska bara dokumentera en historisk händelse. Idag sa Göteborgskillen "Om vi köper lägenheten nu i helgen behöver vi ju åka till Ullared!".

Alltså; HAN sa det. Inte jag.


Small town

Räknar ner dagar nu till vi åker iväg från Sverige en sväng. En av mina bästa vänner tog flyget till Asien idag och jag är så himla avundsjuk. Längtar tillbaka till den här tiden förra året, för vad gjorde jag då? Jo, kanske låg på stranden med en bästa vän bredvid. Eller kanske åt vi kakor. Eller kanske hälsade på våra vänner längs shoppinggatan. Eller kanske satt i en tuktuk. Eller kanske köpte vi converse. Eller kanske satt på plaststolar med glas fyllda av alkohol och skrattade tillsammans med nya vänner.

Herregud vad jag saknar er i småstaden. Vad händer där? Kan ni inte komma hit, i alla fall bara för ikväll och sitta i min säng och prata om ingenting? Kan ni inte det, snälla?


RSS 2.0