Ice age 2010

Stack till huvudstaden idag och hatade livet, vädret och Gud (oklart varför jag plötsligt blev troende) medan jag stod och halvt frös ihjäl i väntan på bussen som var 15 minuter sen.

Besöket hos frisören jag skulle besöka tog ungefär 20 minuter. Resan dit en och en halv timme.


Happy birthday, dad!

Idag fyller min pappa år. Min fina pappa som jag älskar att retas med. Min fina pappa vars favoritskämt är "- En tiger äter inte mer än en schäfer om dagen. - Va, vad menar du? Kastar man bara in schäfern?!". Min fina, fina pappa som jag hoppats valt prinsesstårta dagen till ära. Det är ju faktiskt en favorit. I alla fall min.


Pappa och jag. Fotot är gammalt, säkert från förra veckan.

Can you move in with me?

Möjligen skulle jag tacka ja om Thailand ringde på dörren och bad mig flytta in.


And I told my friends I was sober...

Ska det vara såhär ljust kommer jag aldrig kunna sova med persiennerna uppdragna, tänkte jag då jag kom hem från krogen igår natt. Till jag kom på att jag hade taklampan tänd.


Smart, nykter tjej.


I will try to fix you

En kompis kompis har dött. Vad säger man då livet är så orättvist?

Inception

Har sett Inception nu. Tillsammans med en kompis i hans enorma soffa drickandes julmust låg vi och försökte förstå vad allt handlade om. Jag vet inte om jag förstått den helt än. Och hur pitchar man en dröm i en dröm i en dröm?


Crazy eyes

Idag fick jag veta att jag jobbar julafton. Kul.


They said I had to work

Imorgon är första jobbdagen på en månad. Har lite ångest...


Welcome home to snow

För inte ens en vecka sen svettades jag i bikini. Idag funderar jag på när jag ska hinna tvätta mina stickade tröjor så jag inte fryser ihjäl.


John, may I come over now or should I wait for like an hour or two?

Småkusinerna som stannar här över natten har somnat. De var helt slut efter att ha farit runt som blådårar med mig och min bror - upp och ner för trapporna, dansandes till Michael Jackson, strumpåkt på vardagsrumsgolvet, byggt pepparkakshus och busat runt. Det är väldigt praktiskt faktiskt, vi trissar upp dem och när vi inte längre orkar får mamma lugna ner dem från det hyperaktiva.

Frågan är om inte jag också ska besöka John Blund. Kanske redan nu.

Finally home, I hope you think.

Igår kom jag hem och möttes av mamma och pappa på flygplatsen. De hade med sig blommor sammanbundna med ett band i gult och blått. Mötte upp min lillebror och fick en kram och senare då vi kom hem ett välkommen hem-papper med de svenska färgerna och en mindre smickrande bild på mig.

Allt var som vanligt här hemma. Fram till idag! Vid tre i natt blev jag inlåst på toaletten och fick stå och banka på toalettdörren på övervåningen till mamma vaknade på våningen under och fick bända upp låset med en kniv.

Men konstigast av allt: Eh. Varför har quizzo slutat gå efter vakna med the voice?! Vad ska jag nu snabbt byta kanal från? Providence? VI LEVER I EN KONSTIG VÄRLD.


RSS 2.0