This weekend is already perfect

Idag vaknade jag kvart i sju när Göteborgskilen smög iväg till jobbet. Tassade tyst runt i hallen och öppnade försiktigt, försiktigt dörren eftersom jag är så lättväckt. Jag låtsades sova så att han inte skulle få dåligt samvete för att jag vaknat trots att han var så tyst.

Så. Sen dess har jag hunnit äta yoghurt med jordgubb, vindruvor, päron och honung, tagit en lång promenad i solen som strålar över hela Göteborg idag och sett alla veckans missade program på svtplay. Myslördag! Jag älskar redan den här helgen.


My love

Efter mitt jobb till 19.00 och Göteborgskillens deadline till 21.00 är det helg. H. E. L. G. Helg! Flera mysiga dagar med min finaste sambo som jag är så fruktansvärt kär i, men får alldeles för lite tid med.

Åh. En hel helg bara han och jag. HERREGUD KAN DET BLI BÄTTRE?

Gummikindsjag(...) och finaste fina!

How many?

Matlådor ćevapčići - fyra. Tecken skrivna i grupparbete - 4906. Väskor att bära på - två. Antal störtskurar - en. Antal paraplyer jag hade med mig när jag var ute i spöregnet - noll.

Antal regnmosig tjej nedbäddad i soffan - en.

Happy mama

Hej lilla älskade lön och välkommen till mamma!


Break

Gårdagen bestod av soligt väder, kursintroduktion, köttbullsrullning, långpromenad, affärtittande, gruppträff och frisbeegolf. Jag har så himla mycket att göra nu att allt liksom hamnar i skuggan av all stress och gud-nu-måste-jag-läsa-kurslitteratur-till-ögonen-går-i-kors.

Men det är kul, det är det. För mitt bland allt läsande och pluggande så finns Göteborgskillen och vännerna där och undrar om vi ska hitta på något. Och det vill jag ju. Alltid.

I'm so excited

Göteborgskillen har lovat att vi ska se på pingvinerna i Slottsskogen imorgon. Han har LOVAT. Jag är exalterad, men det syns inte på bilden eftersom jag har sjuklig träningsvärk efter ett mördarpass på gymmet i morse och en stängning på jobbet.


Fever in the morning, fever all trough the night

Det är tungt, men livet går vidare.
Igår gick jag till exempel och lämnade in min hemtenta. Det är feberyran som skrivit det mesta av den, så vi får se hur det går.


♥ Rest in peace

Alzheimers. På säkert ett år har du inte vetat mitt namn. Åkt in och ut på sjukhus så många gånger att jag inte orkat räkna, inte kunnat hålla reda på om du legat kvar eller åkt in igen. Du har slutat äta, börjat äta och slutat äta igen. Bläddrat sönder fotoalbumet vi gav dig. Jag saknar den du som byggde en lådbil, spelade piano på bordet så vi kiknade av skratt och rodde båten när vi var för trötta i armarna.

Vila i frid, Morfar ♥

Fuck you, cold!

Fuck you halsont, nästäppa, snorfyllt huvud och värk i hela kroppen: ni ska dö!

Chinese evening

Igår var jag, Göteborgskillen och massa av Göteborgskillens klasskompisar (+ andra? Inte vet jag. Kan inte hålla reda på alla göteborgare heller) iväg på Chinese evening hos en kines i Göteborgskillensklass. Han bjöd på pork, pork, pork, rice, some other pork, chinese pork och 52% kinesisk sprit. Svingott var det, förutom att jag råkade tugga på en löjligt stark chili det första jag gjorde. Annars: kanon!

Efter lite för många shottar och proppfyllda magar åkte jag och Göteborgskillen hem. La oss i soffan och åt creme brule från dagen innan och såg på något värdelöst på tv. Och somnade.


Runner, runner

Nu slår mitt småstadshjärta extra hårt. Tänk att några av dessa killar var de som lekte Bröderna Fluff på skolgården när jag bodde på landet utanför småstaden. Världens idoler!

Nä, dags att dansa mig in till Göteborgskillen i köket och ordna ihop en skaldjursrisotto eftersom det snart trängs 10 personer runt matbordet.

Fredagspuss!

All good things come in threes

Nämen här ligger ju jag och lillfingervinkar lite lyckligt eftersom hemtentan är klar för idag.
Är lite nervös för alla här i stan idag eftersom jag och Göteborgskillen ska till en sportpub och SE NÄR AIK KROSSAR IFK. Så, jag sitter och övar på att jubla inombords. Orkar liksom inte bli nedslagen av ett gäng IKFare.
Och lillilillelilligull! Hej hej gamla arbetskompis!

I love my life

Oj vad jag inte skrivit här nu under påsken - och ändå har det hänt så otroligt mycket jag skulle velat skriva ner just precis då för att fånga alla fina känslor och ögonblick som är svåra att förklara när så himla mycket har hänt.

Jag och Göteborgskillen hade i alla fall vår inflyttningsfest som blev så otroligt lyckad att jag blir genom-hela-kroppen-lycklig när jag tänker på den. Mina fina, fina småstadsvänner var här och Göteborgskillens vänner kom och alla var så glada, drack bål, skrattade, pratade, skojade, sjöng och kikade runt. Och dagen efter när vi vaknade upp fyra stycken i sovrummet och sen åt mysfrukost med två till i ett kaoshem för att sen sticka ut i solen för att fika och ta en tur på stan innan det var dags att vinka hejdå och sen sticka vidare till triumfglass för att fika ännu mer och sen vinka av en till som skulle norrut för att efter det komma hem med min finaste, fina sambo och dunsa ner i soffan och vara äckligt nöjda över vilka fina vänner vi har och hur roligt de har tillsammans och hur mycket vi tycker om att bo ihop.


Under påskhelgen har jag varit otroligt lycklig. Lycklig över hela livet och kanske lite, lite, lite börjat tro på Gud eller någon: mest bara för att ha någon att tacka för det fina liv jag lever. För någon tacksamhet måste sprudla ur mig innan jag sprängs.
Jag älskar livet?!



Class

Klassen alltså.

Happy easter


Lara Croft

Största grupparbetet färdigskrivet efter mysig frukostdejt med lillgruppen, påskledigt från och med nu, småstadstjejerna kommer imorgon, gula tulpaner står på bordet, vi har köpt en ny säng, ikväll handlar vi allt för inflyttningsfesten, igår fyllde vi lägenheten med alkohol och på lördag kommer massor av människor hit och firar att vi flyttat in.

Det enda som är synd är att jag har sån fruktansvärd träningsvärk i lår, vader och rumpa att jag inte kan städa... Gud vad tråkigt!

Har förresten fått så långt hår nu att jag kan ha Lara Croftfläta. Inte snygg, men jag kan!

Amazing evening

Finaste klasskompisarna har varit hemma hos mig och ätit hummersoppa och glass med varma hallon, druckit vin, skrattat, engagerat oss i hockeyn och deppat för både Färjestad och AIK förlorade.

Jag är så otroligt glad att jag kom in på socionomprogammet. Och jag är så otroligt glad att jag hamnade i min klass. Och jag är så otroligt glad att jag hamnade i samma grupp som nio av de härligaste personerna jag träffat. Att bo i Göteborg känns så mycket mindre stort när man har några att vända sig till. Det är så skönt att ha ett eget liv! Och missförstå inte; jag älskar att bo här med Göteborgskillen, men det är fruktansvärt skönt att kunna umgås med vänner en kväll och slänga ut honom från lägenheten (hehe).

Så: den här kvällen avslutar jag med lite vin och Zlatans ljudbok tillsammans med min fina, fina sambo. Alldeles lycklig och jättetrött är jag nu. Så himla bra kväll!

RSS 2.0