Nice bags

Helst av allt skulle jag lägga mig i sängen just nu. Gick upp klockan sex i morse för att åka in till universitetet för tillämpningsövningsredovisning. Planerade att somna både på bussen dit och hem, men det gick åt helvete. Så nu sitter jag här istället. Har lovat att räkna lax och måste packa min väska inför kryssningen.
Sova får man göra i graven, säger ni. Schyssta påsar under ögonen, säger jag.


HAHAHAHAHAHAHA


Who stole my bag?

Jag hittar inte väskan där mitt smink finns... det betyder inga ögonbryn idag.. fan. Så sur och ledsen är jag över att ha så äckligt ljusa ögonbryn.


Off

Är off eftersom jag bloggar på jobbets hemsida nu under veckan. Blir betald och får plats i tidningen. Känns som en bättre deal än när jag bloggar här, för då får jag... inte ens en kommentar.


The sun is shining

Jag har gått på helg. Det spelar ingen roll att jag har massor av arbete för skolan att göra, för jag har helg nu. YES! Redan nu är dagen fantastisk, ännu bättre kommer den bli när jag träffar en av mina bästa vänner för att bli lite solbränd och sen pussa på min älskade kille hela kvällen.


Leave me alone!

Jag är på så dåligt humör att inte ens nybakade scones kunde få mig gladare idag. Kommer stanna i sängen ikväll och ladda upp inför tillämplingsövningsstart imorgon. Kan bli riktigt intressant och jag vill känna så imorgon med.

Fly away!

Prinsen har fått plats på en skola i Portugal till hösten! Jag är så frukstansvärt glad för hans skull. Glad att han åker iväg och gör det han vill göra och inte låter mig stoppa honom. Det är inget riktigt förhållande om man inte låter den andra ta vara på chanser som är viktiga.
Just nu är jag nog mer stolt över honom än vad han är själv.


No subject1

sp_a0869 (MMS)

Steg två till att bli en bloggkändis: få en produkt hemskickad utan att ha beställt den. Tack för kakorna, garant!


No candy to dinner.

Träffade två av mina bästa vänner idag och vi tog oss tillbaka till vår Londonresa genom att äta på Subway. Där man, om man väljer att ta en meny, får en macka, läsk och chips eller kaka.

Vad är det för grej att få chips till mackan? Bort med det. Få inte hit det amerikanska chips-till-maten-tänket.


So, then I'm ugly.


Being close to craziness?

Här sitter jag och skrattar. Min nya madrass och bäddmadrass är nämligen så höga att min sänggavel helt försvunnit. Känns som jag fått den loftsäng jag önskade mig när jag var 12.




I love your farts, friends. They make me feel less lonley.

Vi har haft många bra stunder, jag och min säng. Den har varit min varma trygghet när vindar och mördare knackat på mina fönster i natten, jag hatat världen, gråtit hela nätter över dumma pojkar och stirrat ensam ut i mörkret.
I den finns rumpavtrycken (och antagligen pruttavtryck) från många av de bästa människor jag någonsin träffat.

Så, efter imorgon när jag kastat den här sängen på tippen är ni som är viktiga i mitt liv tvugna att komma och fisa lite i min säng. Så jag inte behöver sova helt ensam, utan era rumplukter bland fjädrarna.


It's a hard life

Mina matintag är helt ur balans nu när jag går i skolan mellan ett och tre. Lunchen är det bara att glömma och frukosten blir något snabbt framför teven eller datorn. Studentlivet är tufft...


Edgar Allan Poe once said


Just chillin'

Tog mitt privatjet ner till Spanien. Lite sol, lite värme, lite paus från Sverige. Kanske dags att sticka hem snart så jag kommer i tid till middagen.
Hejdå Spanien, kommer tillbaka i sommar!


Well done, take an orange

Har pluggat hela morgonen fram till nu, med paus för att lägga in en tvätt och duscha. Nu är jag värd en apelsin.


No more?

I natt låg jag vaken en stund och såg på den fantastiska människa som låg bredvid mig i mörkret. I takt med hans lugna andetag vande sig mina ögon med mörkret så jag såg hans ansikte, även om pannan var skymt av hans mörka hår och skuggor.

Där fanns jag. I en säng, i min pojkväns lägenhet, i en småstad. Jag hade kunnat vara på miljoner andra ställen, men just där var jag. Just då.

Ibland känner jag mig för lyckligt lottad, som att det snart kommer hända något fruktansvärt som gör att de underbara människorna jag har runt mig kommer att försvinna.
Poff - familjen försvann. Min härliga familj med tusen skratt bubblandes i magen. De som tjatar, bråkar och kräver för att de vet att jag kan klara mer än jag orkar med att tro. De som hjälper mig på vägen när jag inte vet var jag ska gå och finns vid min sida även om jag tagit fel väg.
Pang - bort med vännerna. De fina, fina vännerna som jag saknar när vi inte ses dagligen, men som jag tycker desto mer om när vi ses nu. Alla stunder då de stått ut med gråt, kärleksprat och promenader för att lugna tråkiga tankar.
Bom - ingen pojkvän. Plötsligt tar vardagen slut. Den människa som kommit mig närmast på kortast tid. Han jag pussar godnatt varje kväll och som håller om mig varje gång jag vaknar mitt i natten, kallsvettig, av mardrömmar.

Under en föreläsning jag hade för ett tag sen sa en person "Är det för bra för att vara sant, då är det nog inte sant". Jag vill gärna tro att han har fel.


Pump up my lips

Steg ett till att bli bloggkändis och tjäna miljarder på att småtjejer kysser marken jag går på: Förstora läpparna.




Charlie and the chocolate factory

Ligger i sängen och glor på Kalle och chokladfabriken. Det är fantastiskt med all fantasi. Jag längtar efter att se Alice i underlandet.



Had a lovely time here on earth, but now it's time to move on

Det kanske är dags att lägga sig på golvet, gråta och skrika "Jag är bara 19 år!". Jag dör i alla fall lite i hjärtat... Är jag verkligen så gammal?


This summer

I sommar ska jag vara rik, brun och ha fått en lägenhet av någon som tycker jag behöver det.

I'm kind of dead, please take me to my bed.

Har presenterat Farmville, sprungit ner på stan, tagit en promenad, varit på möte, pussats, glott ut genom fönstret på bussen och somnat, skickat massor av mail, kommunicerat mellan prinsen och pappa, ordnat med skjuts, träffat vänner och lyssnat på redovisningar om anorexi på internet, forums muskelbyggande, datingsiter och fan fiction.

Jag är fan död. Orkar inte ens flytta mig till sängen och låta prinsen klia mig på ryggen till jag somnar.


Why do you lie to me, yr.no?

Igår lovade yr.no mig strålande solsken och sju minusgrader.
Idag är det sju minusgrader, men fan ingen sol.


Hi, cowboy. Let's go to the big city.

Har ordnat grupparbetsredovisning på en och en halv timme idag. Jag kände mig åter igen som en lantis i den stora huvudstaden då vi var hemma hos en i gruppen och inte på universitetet. Kändes som jag klafsade runt i fleecejacka, hästväst, stora gummistövlar och komockor i håret.

Edit: Jag hade självklart inte komockor i håret och lantiskläderna! Det kändes bara så.

Is that you, Godeligod?

På väg i snöstormen åkte två bilar förbi mig. På den första stod det JFK och på den andra stod det ONT. Försöker Gud kommunicera med mig nu när jag funderar på om han finns?

"No, God did it"

Tänk om man skulle gå och bli religiös. Kan man låta Gud ta smällen för allt då?


You shorties never thought I dreamed about rapping hardcore

Eftersom snön vräker ner och jag redan tagit en härlig promenad ner på stan och hem igen tänker jag stanna inne resten av dagen. Har hunnit glo på tv, sitta vid datorn, städa och har kakor i ugnen.

Kul att klockan inte ens är ett.

Hello Lars!

Fikade och glodde i affärer med snyggingbrudarna idag. Precis som vanligt struntade vi totalt i varandra och pratade bara om saker för oss själva i tron om att alla andra hörde på. Nu vet de allt om mig, tror jag, och jag inget om dem. Som det ska vara!


What did God do with the other half of my eyebrow?

Hur får man den yttre delen av ögonbrynen att växa? Det är inte så att jag noppat bort den, utan den finns bara inte.
Var Gud ett ögonbrynspar kort och fick dela upp ett mellan mig och någon annan?


The things I do for love...

Killen ringde mig för ett tag sen och sa att hans dator var trasig. Han undrade också om jag ville komma över till honom ikväll. Och ta med mig min dator.

Kärlek.

Snow is back everybody body

Det vräker ner snö och efter att Prinsen lämnade sängen i morse och en helvetespromenad kommer jag inte lämna hemmet.

... Om det inte är för en miljon. Jag kan alltid ändra mig.


RSS 2.0