Message

Hej.

Imorgon klockan 05:30 ringer min klocka och jag måste upp och göra mig i ordning för att åka till Göteborg. Jag har inte packat än.

Tjarå.


No matter what we are, we are family

I måndags hämtade jag hem min (bruna) familj som varit i Italien i två veckor. De var som de tre vise männen och kom med gåvor. Hudkräm, parfym, väska, klänning, rengöringsmjölk! Och bäst av allt: sällskap.


Huston, listen up

Sprang tre kilometer med skor som får mina fötter att smärta. UTAN MUSIK!

Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för mig.

Mad world

Vad är det som händer? Vad fan är det som händer?! Sitter och läser alla artiklar och kan ändå inte förstå. Jag blir så ledsen och känner så mycket för hela Norge.

Alla mina tankar går till er berörda. Världen är hemsk.

Spin


Some times I love that I don't think

Saker som bara händer på film: Man öppnar en bok och hittar ett kuvert med julklappspengar. Jag tackar mitt dåliga minne för denna underbara upptäckt. Speciellt ödet som förde mig och pengarna samman dagarna innan löning.



FYFAN VAD JAG SKA SHOPPA NUUU!!!

Baby

Jag hatar ensamheten nu när jag vet hur underbart det är att vara med honom. Älskade Göteborgskillen som håller om mig om nätterna och klämmer min hand extra hårt då han ser att jag är ledsen. Jag älskar honom. Jag älskar honom för så himla många saker. Som att han åker alla karuseller med mig, låter mig sova mot hans axel, lånar ut sin tröja när hemvägen blev kallare än planerat, håller upp handduken åt mig när jag kommer ur duschen, hjälper mig parkera, lägger handen på mitt lår när vi sitter bredvid varandra, följer med på upptäcksfärder på klipporna, blir lika kär i en upphittad katt som jag och döper den till Benjamin, ser så koncentrerad ut då han spelar Alfapet, alltid dräller lite då han borstar tänderna, drar mig närmre på morgonen, plockar ur diskmaskinen, ger världens mysigaste pussar och så otroligt mycket mer.

Kom tillbaka, älskling. 1,20 att sova på är för mycket för mig.


Oh. My. God.

Herre. Jävla. Gud.


Tophat

Har fullt upp med semester, så bloggen blir lite lidande. Har hunnit med att sola, ta långa luncher med vänner, fika frukost på stan med tjejerna, gå på restaurang med familjen, spela bilbingo med vänner, kvällsbada, kika på stan, hitta tusen fina klänningar och planerat massa fint inför helgen då Göteborgskillen (äntligen) kommer.

Ikväll blir det middag med vänner och utgång. Fram till dess ska jag bara njuta av att vara ledig!




Yes!!!

Vem som har semester? Jo, jag!
Hur det känns? Ungefär såhär skönt:


En lite korthårigare Johanna.

What, what (in the butt)

Tja. Igår var det grillfest med tjejerna. Försökte impa med partytricket, men fick inte ligga ändå.


Yesterday, all my trouble seemed so far away

Gårdagen är värd påsarna under ögonen jag har just nu. Killarna kom och räddade mig från ensamheten och tog mig med till klipporna för att sola, bada och smyga på livsfarliga(?) fiskmåsar. Vidare för glass, systemet, hem en snabbis för att äta middag och vidare ut till andra klippor med ett glas vin i handen tittandes på solnedgången.


What lies behind us, and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.

Mina föräldrar har bröllopsdag idag. 20 år har gått sen de sa ja till varandra. Dagen till ära tog vi fram papptallrikarna, kastade i oss en matvetesallad och till efterrätt glass direkt ut förpackningarna, allt i väntan på att snickaren skulle komma.

Det är mycket möjligt att vi är den mest romantiska familj som finns.


Bar i alla fall vitt. Brudens och oskuldens färg.

Calling all cars we've got another victim

Den som vinner bjuckar på Donken. Såna är reglerna!, hojtade jag glatt då jag, min bror och min brors kompis var på väg upp till bilbingon.

Gissa vem som vann? Jag.
Gissa vilka som tog kaffe, hamburgare och glass på Donken? De små jävlarna.

Another day has gone. I am still alone.

Har nästan glömt bort hur man spenderar en ledig dag. Vad gör man? Efter timmar i solstolen, med bara jordgubbar och en bok som sällskap, är jag trött på att umgås med mig själv.


Little things that make me happy

Jag skulle kunna skriva om alla små fina saker som gör mig lycklig just den här morgonen. Som att regnet smattrar utanför fönstret, som min långa sovmorgon innan jobbet, som att jag är ledig hela helgen, som att det är juli, som att det bara är fem jobbdagar kvar till semestern.
Men även om de sakerna gör mig lite gladare slår inget lika högt som att det bara är två veckor kvar till min Göteborgskille kommer. Det gör mig lyckligare än någonting annat.


RSS 2.0