Saffron bun, saffron fun!

Igår gjorde vi pepparkakshus och idag ska vi försöka oss på lussebullar igen. Den förra (dubbla...) satsen gick åt helvete eftersom jag inte orkade vänta på fingervarm mjölk. Så om någon önskar ett gäng stenhårda lussebullsklumpar finns de att hämta hemma hos oss. Någon? Nä? Nåns hund? Inte det heller? 
 

Sunday, bloody sunday

I november har söndagarna varit mina favoritdagar. De har betytt att jag och Göteborgskillen får sovmorgon, äter långfrukost på stan, hämtar upp våra finaste göteborgsvänner, åker på innebandy och sen hamnar i vår soffa i magknip efter att ha ätit alldeles för mycket pizza, sushi, räkmacka eller tunnbrödrulle. 

Idag skippar vi innebandyn för en runda på stan och lite letande efter julklappar. Ska bara väcka den lilla sömntutan först.
 
Inget passar bättre än fruktstrumpor på en söndag.

This crazy lonely night

Ikväll är Göteborgskillen är på nån kostymklädd middag där det kryllar av företag och högt uppsatta människor han måste fjäska för. 
Vad jag gör? ... Har dragit ut täcket till soffan, tagit på mig mjukisbyxorna och äter rostmacka till middag.
 
 

This weekend too

Finaste, finaste småstadskompis kom ner sent natten mellan fredag och lördag efter tågförseningar. Vi spenderade lördagen på stan med jackpot i shoppande, fortsatte med wiispelande med nytt rekord i längdhopp och avslutade med att ha över göteborgare på middag, drickande och twisterspelande.
 
Söndagen började redan efter 3 timmars sömn och en fortfarande full Göteborgskille och jag följde småstadsvännen till tåget (som även det blev försenat senare...). När vi lämnat av henne och ritat hjärtan på tågfönstret där hon satt åkte vi hemåt för att möta upp en klasskompis och sen hamna i soffan halvsovandes. Tanken var att vi skulle göra egen sushi, men... det blev pizza. Och sen innebandy såklart!
 
Nästa söndag blir väl kanske liknande. Grrryyyym helg, ungefär såhär grym:
 

Braceface

Folk som jag inte hängde med under tonårstiden (aka tandställningstiden) undrar ibland varför jag behövde tandställning. Denna bilden är till er.
 

Ice, ice baby

Efter föreläsningen i skolan idag drog vårt lilla gäng hem till en vän för tacosmiddag och sen direkt till Scandinavium för drabbningarnas drabbning (och klasskompis till färjestadsfantast födelsedagspresent); Frölunda mot Färjestad. 
 
Färjestad vann och ingen var lyckligare än födelsedagsbarnet. 
 

Weekend fun

Den här helgen har varit så otroligt perfekt. Jag ÄLSKAR att vara helgledig och önskar mig verkligen ett svenssonliv efter massa år med helgjobbande och trixande med att få in någon helgkänsla överhuvudtaget. Lördagen fylldes med mysfrukost på stan, gymbesök som fick min mage att dö och besök på museum. Söndagen spenderades som vanligt med vännerna med att se på/spela innebandy och sen hem till mig och Göteborgskillen för wiiturnering och tunnbrödrulles- och chokladtårteätande till allas magar stod åt alla håll. Måste gått upp typ 2 kilo under kvällen. 
 
Jag längtar redan till nästa helg då småstadsvän kanske kommer ner och hälsar på och söndagen kommer spenderas på nästan samma sätt. 
 
 

To remember when life gets dark

Känns som jag är uppe och surfar på livet just nu, ni vet hugh fivear med Gud eller vad som. För den nya juridikkursen jag läser är galet spännande, min lagbok (och korkade i klassen...) får mig att känna mig smart och mina fina vänner och Göteborgskillen gör mig så oerhört glad och allt vi hittar på får mig så sjukligt peppad. 
 
Så, för mindre lyckliga stunder tänkte jag punkta upp lite lyckopiller för mig just nu:
 
Till helgen är jag ledig.
 
Gym- och mysfrukostlördag.
 
Min jultröja har kommit med posten.
 
 
 
Bästa underbara finaste vännerna här nere.
 
Bästa underbara finaste vännerna där uppe.
 
Innebandy på söndag.

Två middagar med bästa klasskompisarna i veckan.
 
Göteborgskillen.
 
 
Bara tre veckor till min familj kommer ner och hälsar på.
 
Och om tre veckor kommer mormor också!
 
Och min morbror + sambo!
 
Bara en enda till jobbdag i november. ALLA HELGER LEDIGA!
 
 
Åh, underbara jävla liv.
 

RSS 2.0